Het team

Wie zijn wij en waar staan we voor?

In onze praktijk werken we met z’n drieen en al zo’n 25 jaar een begrip in Bussum en omgeving. De praktijk kenmerkt zich door een open werksfeer waar de cliënt centraal staat. In onze praktijk kom je cliënten met heel verschillende achtergronden tegen.

We richten ons vooral op kinderen in de basisschoolleeftijd met logopedische problematiek zoals TOS, OMFT en articulatiestoornissen.

Een andere belangrijke doelgroep is het zeer jonge kind. Zij hebben vaak een complexe problematiek. Door de diversiteit aan problematieken is het een afwisselende en veelzijdige baan. Op de praktijk is veel onderzoeksmateriaal aanwezig en ruime keuze uit behandelmateriaal.

Logopediepraktijk Naarden Bussum
Dorien Walbeek

Dorien
Walbeek

Ik ben Dorien en woon met mijn kinderen in Hilversum. In 2000 studeerde ik af aan de Hogeschool Windesheim in Zwolle en heb daarna gewerkt bij verschillende verpleeghuizen in Amsterdam en bij een logopediepraktijk in Zoetermeer. In die tijd ontdekte ik dat ik het werken in een logopediepraktijk het leukst vond.

In 2002 werd ik één van de maten van Praktijk voor Logopedie Naarden-Bussum. Inmiddels is er veel gebeurd rondom de praktijk en hebben we de naam veranderd naar Logopedie Naarden-Bussum. Het praktijkeigenaarschap deel ik met Marleen. Wij zijn verantwoordelijk voor onze visie, kwaliteit en het algemeen management. Hierbij worden wij fijn ondersteund door Fabiënne en Jennifer. De meeste tijd besteed ik echter aan mijn cliënten.

Ik doe mijn werk met passie en plezier. Elke hulpvraag behandel ik met aandacht en zorg. In de behandelruimte is altijd ruimte voor humor. Ik vind het belangrijk dat iedereen zich op z’n gemak voelt.

Marleen Logopediepraktijk Naarden Bussum

Marleen
van Laarhoven

In 2012 heb ik mijn diploma logopedie gehaald aan de Hanze Hogeschool Groningen. Daarna ben ik werkzaam geweest in een vrije vestiging in Almere. Sinds januari 2017 ben ik als all-round logopedist werkzaam in de praktijk Logopedie Naarden Bussum.

Ik behandel voornamelijk in de leeftijdscategorie 3 tot 16 jaar. In augustus 2017 ben ik ingestapt als mede-praktijkeigenaar en regel ik samen met Dorien het reilen en zeilen van de praktijk.

Tijdens de anamnese en behandelingen ligt mijn focus op hoe de client zicht voelt, zodat we op een prettige manier naar een einddoel kunnen werken.

In de afgelopen jaren heb ik diverse cursussen gevolgd op het gebied van spraak en taal.

Jennifer Besters

Jennifer Besters

Ik ben Jennifer en sinds juni 2018 afgestudeerd als logopedist aan Windesheim Almere. Na het afronden van mijn studie ben ik bij een vrijgevestigde praktijk in Almere en Lelystad gaan werken.

Sinds augustus 2020 heb ik de overstap gemaakt naar Logopedie Naarden-Bussum, waar ik met veel plezier werk. Hier behandel ik zowel kinderen als volwassenen op diverse gebieden. Denk hierbij onder andere aan spraak/taalproblematiek, algehele verstaanbaarheid, OMFT, dyslexie en stem.

Een goede samenwerking met cliënt, ouder en andere disciplines, waarbij de hulpvraag centraal staat, vind ik belangrijk.

Ook volg ik regelmatig cursussen en/of bijscholingen om zo mijn kennis en vaardigheden uit te breiden en te verdiepen.